Kategóriák
Szolgáltatások

Szempilla

Szempillák

______________________________________

1D ( KLASSZIKUS ) SZEMPILLA:

Régi nevén 3D szempilla. Ez a legelterjedtebb elnevezés a szempilla hosszabbítás területén. Ma ezt a technikát 1D-nek is nevezik, hiszen egy szempillára 1 szál műszempilla kerül applikálásra.
SZEMPILLA:

2D Szempilla Ez a technika a duplázást jelenti, vagyis speciálisan könnyített pillák használatával egy pillára két szempilla kerül, így sokkal dúsabb hatás érhető el, a saját szempilla roncsolódása nélkül!

3D SZEMPILLA:

Ez a technika pedig a triplázást vagy volume ( Russian Volume ) technikát jelenti, ahol már három könnyített súlyú szempilla kerül applikálásra. A dúsítás még ennél a technikánál is szép, természetes hatású, a saját szempillát helyes applikáció mellett nem károsítja.

4-6D SZEMPILLA:

Más néven Volume, Russian volume technika (4D, 5D, 6D)

Oroszországból indult és szinte azonnal meghódította Amerikát és mára már Európa is előnyben részesíti.

A Volume technikánál 3-6 szál extra könnyített súlyú és vékonyságú pillát applikálunk egy szempillára.

Ennél az applikálásnál speciális csipeszt és technikát alkalmazva dúsítjuk a szempillát.

Szempilla lifting
A szempilla lifting eljárás során pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolhatunk, mely keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot.
Folyamata: szemhéjra, egy speciális szilikon padot illesztünk közvetlenül a szempillák tövébe. A szilikon padok illeszkednek a szem vonalához, a szempillák hosszúságától függően választhatunk S, M, L méretek közül. A speciális padnak köszönhetően a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz. Az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak. A liftingelt pillák eredményét tartós festéssel kiemelhetjük, hatása akár 4-6 hétig is kitart. A liftingelt pillát 1 napig nem érheti víz, 2 nap elteltével viszont már sminkelhető.