MayflyBeauty Szépségszalon

Kapcsolat

A MAYFLY SZÉPSÉGSZALON ELÉRHETŐSÉGE

Gubacsy-Décsik Bianka, elérhetőség: +36702337083

BIANKA

+36702337083

Szépségszalonunkban képzett munkatársaink mindig az Ön rendelkezésére állnak. Mi azt valljuk, hogy nem csak a látszólagos eredmény számít, hanem az a belső nyugalom és lazítás, ami egy kis kényeztetés után érhető csak el. A figyelem és gondoskodás amelyet minden vendégünk felé szentelünk garantált mosolyt eredményez.

Szalonunkban professzionális Janssen termékekkel dolgozunk, mivel a legfontosabb számunkra, hogy vendégeink elégedetten távozzanak és visszatérjenek hozzánk.

Cím: Mayfly
1117 Budapest, Októberhuszonharmadika utca 5.

Telefon: +36 70 233 70 83

E-mail: mayflybeauty@gmail.com

Instagram

[instagram-feed]

Kérj időpontot most!

IDŐPONT FOGLALÁS

Bejelentkezés telefonon keresztül: +36702337083 Címünk: Budapest, Októberhuszonharmadika utca 5. Kérjük, hogy a kezelésekre érkezz pontosan. Szalonunk kihasználja teljes kapacitását, így a nem pontosan érkező vendégeket nem tudjuk fogadni. Időpont lemondás minimum 24 órával a lefoglalt időpont előtt lehetséges, le nem mondott időpont esetén a kezelést felhasználtnak tekintjük! Kontraindikációk Kérjük Önöket, hogy amennyiben olyan kezelésre érkeznek amelynek vannak kontraindikációi vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjanak honlapunkról vagy személyesen telefonon!