MayflyBeauty Szépségszalon

Tartós szőrtelenítés

A MAYFLY SZÉPSÉGSZALONBAN

SHR Technológia

a legújabb a szőrtelenítési technológiák közül

A kezelés hatékonyságát befolyásoló tényezők:

  • hormonproblémák
  • a kezelést követő 3 héten belül gyanta, epilátor, csipesz használata!

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A fejlesztők azért adták neki ezt a nevet, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól.

Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. Gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár és hatásosabb, mint más IPL, lézer vagy E-light technológia.

Fokozatos melegítés

Ami az SHR technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia tartós szőrtelenítése ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

Miben különleges az SHR tartós szőrtelenítés?

Gyors és kényelmes kezelések
Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
Szőke szőrszálakon is alkalmazható
Nyáron, barnult bőrön is alkalmazható
SHR, mint fájdalommentes szőrtelenítési módszer
A tartós szőrtelenítésnek ez a módja szinte teljesen fájdalommentes. Amennyiben olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet sok szőr fed le, érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Az enyhe csípő és kellemetlen érzés, mely a lézer és az IPL kezelés során érzékelhető, az SHR módszer használatánál nem jelentkezik. Az SHR módszert alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környezetét.

Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával

Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. Amíg a régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrszín kombináción lesz, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is.  Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrszínű embereknél a kezelés.

A nem kívánt mellékhatások könnyen elkerülhetőek

Az SHR módszer más tartós szőrtelenítési módszerekkel összehasonlítva kényelmesebb és kevésbé komplikált.

Mi a különbség a technológiák között?

A hagyományos lézer vagy IPL technológiák rövid impulzusokat alkalmaznak, melyek megközelítőleg 2-300 milliszekundumosak, és óriási mértékű energiát (12-120 Joule) adnak le egy négyzetcentiméteren. Az energia a szőrszálon keresztül annak gyökerébe hatol a melanin tartalom segítségével, ahol a hőfok elérheti a 65-72°C-ot is. A bőrnek és a vörös vérsejteknek azonos felszívási tényezőjük van, mint a melaninnak, ezért elnyeli a magas energia szintű lézer és IPL által generált hőt.

Az SHR tartós szőrtelenítési technológia a melanint részben használja fel (50 %-ban). A hagyományos eszközök nem használnak SHR technológiát, csupán szállítják az energiát a melanin tartalmon keresztül a szőrtüszőbe. Az SHR finoman szállítja az energiát a bőrön, és a melaninon keresztül a szőrtüszőhöz.

A kutatások azt mutatják, hogy a lassú, azonban hosszantartó melegítési folyamat jelentősen hatásosabb a tartós szőrtelenítésben, mint a magas és rövid energiaszintű folyamatok. Ezért amikor az SHR eszköz áthalad a szöveten 6-10 X, alkalmazzunk alacsony energiaszintet, azonban magas számú ismétlődést (10 Hz-ig, 10X/sec) a hagyományos módszer (magas energia impulzusok) helyett. Így a szőr melaninja, ahogy az őssejt szövetei, alacsony energiával melegszenek fel, lassú mozdulatok segítségével hosszabb periódusokon át (90 sec), kellemes hőfokon (45°C). Az SHR módszer sikeres kezelési mód lehet a világosabb szőrszálon, hiszen a szőrszál pigment tartalma csupán másodlagos.

Milyen előnyökkel szolgál az SHR szőrtelenítés?

Az optimális intenzitás ugyanazon a területen többszöri, alacsony energiaszintű kezeléssel érhető el. A kezelés sokkal kényelmesebb és a bőr védettebb, mint a hagyományos módszereknél.

Hány kezelés szükséges?

A kezelés hatékonysága függ a szőrszál pigment tartalmától, esetleges hormonproblémáktól. A tartós eredmény eléréséhez minimum 6-12 kezelés szükséges.

Mennyi időnek kell eltelnie két kezelés között?

Két kezelés között 6-8 hétnek kell eltelnie.

Milyen mellékhatásokkal kell számolni?

A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol. Ezáltal a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik, azonban intenzívebb lehet (pár napig tartó), amennyiben napozott a vendég.

Napozás és szolárium

A szolárium használatát a kezelést megelőző egy hétben kerülni kell, de napbarnított bőrfelületen el lehet végezni a kezelést. (Fontos, hogy a bőrfelület napbarnított, és NE leégett legyen!) Kezelés után a szolárium használata és a közvetlen napozás két hétig nem ajánlott!

Az SHR technológiás szőrtelenítést a Mayfly Szépségszalon következő esetekben nem végzi el:

  • terhesség, szoptatás
  • epilepszia

 

Az SHR bérletek a vásárlást követő 1 évig használhatóak fel!

SHR Női kezelés1 alkalom5 alkalom
Bajusz3000 Ft12500 Ft
Bajusz, áll6000 Ft32500 Ft
Teljes kar, kézfej10000 Ft46000 Ft
Alkar8000 Ft36000 Ft
Hónalj6000 Ft22500 Ft
Lábszár, térdek, lábfej12000 Ft52000 Ft
Teljes láb, lábfej15000 Ft70000 Ft
Teljes has8000 Ft36000 Ft
Bikini vonal8000 Ft36000 Ft
Intim terület12000 Ft54000 Ft
Bikini, hónalj15000 Ft70000 Ft
Teljes test48000 Ft220000 Ft
SHR Férfi kezelés1 alkalom5 alkalom
Has, mellkas13000 Ft55000 Ft
Mellkas, vállak15000 Ft70000 Ft
Teljes hát, vállak18000 Ft85000 Ft
Teljes kar,kézfej11000 Ft50000 Ft
Hónalj5000 Ft30000 Ft
Lábszár, térdek, lábfej15000 Ft70000 Ft
Teljes láb, lábfej16000 Ft75000 Ft
Alkar, kézfej8000 Ft35000 Ft
Teljes test55000 Ft250000 Ft
Az SHR bérletek a vásárlást követő 1 évig használhatóak fel!

Kérj időpontot most!

IDŐPONT FOGLALÁS

Bejelentkezés telefonon keresztül: +36702337083

Címünk: Budapest, Októberhuszonharmadika utca 5.

Kérjük, hogy a kezelésekre érkezz pontosan. Szalonunk kihasználja teljes kapacitását, így a nem pontosan érkező vendégeket nem tudjuk fogadni.

Időpont lemondás minimum 24 órával a lefoglalt időpont előtt lehetséges, le nem mondott időpont esetén a kezelést felhasználtnak tekintjük!

Kontraindikációk Kérjük Önöket, hogy amennyiben olyan kezelésre érkeznek amelynek vannak kontraindikációi vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjanak honlapunkról vagy személyesen telefonon!