MayflyBeauty Szépségszalon

Sminktetoválás

A MAYFLY SZÉPSÉGSZALONBAN

A nap 24 órájában

Tökéletes megjelenés

A sminktetoválás célja az arc természetes harmóniájának megteremtése, hangsúlyossá tétele az arc karakteréhez leginkább illő forma kiválasztásával, a bőr tónusához igazodó színekkel.

A sminktetoválás soha nem mosódik el, a nap 24 órájában tökéletes megjelenést biztosít.

Previous
Next

Microblading módszer bemutatása Phibrows technikával

A szemöldök hímzés egy új manuális módszer, mely során egy mikro tűsor segítségével pigmentet jutattunk a hámréteg alá. Az apró pengének köszönhetően vékony, realisztikus szemöldök szálakat kapunk ami a lehető legtermészetesebb megjelenést biztosítja viselőjének. A kézi mikropenge használatával a szín a bőrfelszínhez közelebbi  rétegébe kerül a géppel készült tetoválással szemben, ami nagyon finom, precíz szálakat eredményez, a pigment nem terül el a bőr altt. Minden szál egyenként van megrajzolva a szemöldök hiányzó részén, így a szemöldök a lehető legtermészetesebb hatást nyújtja. Ideális telt, realisztikusnak látszó szemöldökhöz. Fantasztikus tetoválási technika mindenki számára, aki tökéletesíteni vagy kiemelni szeretné szemöldökei megjelenését. 

Előnyei:

 • a tetovált területet hangsúlyosabbá teszi
 • teljesen természetes hatás érhető el vele
 • könnyen javíthatóak a kisebb szépséghibák
 • rövid idő alatt elkészül de az élettartama 1-1,5 év is lehet
 • nem kell naponta hosszú időt sminkeléssel tölteni, nem mossa le a víz, sportoláskor, strandon, izzadás esetén is megmarad

Átmeneti ellenjavallatok:

 • kötőhártya gyulladás,
 • herpesz,
 • lázas állapot,
 • a kezelt területen meglévő gyulladás,
 • nyílt sebek,
 • bármely allergia
 • rákos megbetegedések

Tartós ellenjavallatok (kontraindikációk)

 • terhesség,
 • szoptatás,
 • epilepszia,
 • minden tartós fertőző betegség (pl. Hepatitis),
 • vérzékenység,
 • vesebetegség,
 • májgyulladás,
 • véralvadás gátló gyógyszerek szedése,
 • skleroris multiplex,
 • arcidrgzsába,
 • keloid hajlam,
 • szeboreás dermatitis,
 • minden fajta szívbetegség és anyagcsere betegség

Szemhéj tetoválás

Tökéletes felső és alsó szemhéj kontúrok, mondj búcsút az elkenődő napi festegetésnek!

Tartós szemhéj sminktetoválással könnyen és gyorsan készíthetek neked sminkelt hatású gyönyörű szemeket!

Szeretnéd hangsúlyozni a szemed de csak természetesen, szinte láthatatlanul? Erre a megoldás a szempillasűrítés. Csak kevés pigment kerül a szempillák közé, ami szép árnyalt tekintetet eredményez.

A szem kiemelésének legjobb módja a felső szemhéj tetoválása közepes kontúrral. Élénkebbé és erőteljesebbé varázsolja a pillantásod.

Amennyiben extrább megoldásban gondolkozol ajánlom a Butterfly szemhéjtetoválást. Füstös technika módszerével készül, amely előnyösen emeli ki a szemedet, különleges formát ad a mindennapokban is.

Szájtetoválás

Túl vékonyak vagy színtelek az ajkaid? Aszimetrikus a szád, elmosódtak a szájszélek, vagy csak szeretnéd még hangsúlyosabbá tenni vonásaidat?

Számodra kényelmes megoldás a szájtetoválás, ajaksatírozás!

A szájtetoválás lényege a száj természetes vonalainak kiemelése, valamint optikailag növelhető a száj mérete.

Naturális ajak fél satírozással természetes megjelenést érhetünk el, ebben az esetben az ajak nagy része megőrzi eredeti színét. A kontúr vonal elmosását végettük csupán.

A teljes ajaksatírt azoknak javaslom akik egységes rúzsos összhatásra vágynak.

Az Aquarell technika személyes kedvencem, kontúr nélküli ajaktetoválás. Szinte “láthatalan” csekély mértékben fed, a legtermészetesebb szájtetoválás.

3DLips ajaktetoválás egy szájkontúr nélküli szájsatírozási technika. Több színt használok a tetoválás során, ezeket árnyékolással satírozom össze, ami dúsabb hatást eredményez. Kifejezetten nagyobb ajakmérethez ajánlom! Ahhoz, hogy a színeket megfelelően össze lehessen mosni kellő vastagságú szájforma kell.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

A sminktetoválás után a szín mindig élénkebb, intenzívebb. A var leesési ideje 5-7 nap közé tehető. A színárnyalat a seb leesése után 3-4 árnyalattal világosabb lesz.

Ajak tetoválás esetén 50%-al. A teljes, végleges szín 6 hét elteltével látható, ilyenkor ajánlott a korrekció. Szemöldök tetoválás esetében duzzanat, bőrpír nem jelentkezik. Szemhéj tetoválás esetében a szemhéj kissé megduzzadhat. Ez a duzzanat tetoválást követő reggelen fokozódhat, ami a nap előrehaladtával szépen csillapodik. A duzzanat 2-3 nap múlva elmúlik.

Az ajak tetoválást követően az ajkak megduzzadnak. Ez a duzzanat másnapra elmúlik. A sminktetovásásokat követően fájdalomérzet egyik esetben sincs.

Minden embernek más a fájdalom tűrő képessége, sok tényező befolyásolja azt.

Ilyenek például a lelki állapot, a menstruációs ciklus, és a fáradtság.

A sminktetoválás nem teljesen fájdalom mentes eljárás, a folyamat közben igény szerint érzéstelenítjük a felületet, így minimálisra csökken, esetenként meg is szűnik a fájdalomérzet. Teljesen fájdalom mentes tetoválás nem létezik.

Sminktetoválás előtt egy héttel már nem!

A bőr kipirosodhat, amitől a tetoválás fájdalmasabb lehet. Sminktetoválást követően 4 hétig nem ajánlott a szoláriumozás.

A bőrnek idő kell az újrmahámosodáshoz, ha valaki mindenképpen szeretne, akkor 2 hét elteltével, arcát letakarva mehet.

A bőr újraképződési szakaszában az arcnak direkt napoztatása TILOS!

2 hétig óvjuk bőrünket, majd ezt követően magas faktorszámú fényvédő krémmel óvjuk azt!

Szaunázást a tetoválást követő két hétben nem ajánlott használni!

Fokozott izzadással járó tevékenységet 2 napig kerülni kell!

A tetoválást ne érje víz amíg a seb le nem esik, ez nagyjából 1 hét.

Lúgos kémhatású sminklemosók, tisztítók használata sem ajánlott a tetoválást követő 1 hétben.

Igen nyáron is lehet sminktetoválást készíteni, viszont nem szabad elfelejteni, hogy az arc direkt napoztatása 2 hétig tilos!

A sminktetoválás tartósságát sok minden befolyásolja. Ilyenek például: kor, bőrtípus, életmód (szolárium, napozás) Az érett bőrben sokkal tartósabbak a sminktetoválások.

Fiatal, zsírosabb bőrben gyakori szoláriumozás mellett gyorsabban fakulnak a sminktetoválások.

A pigment mennyiségétől és árnyalatától is függ a sminktetoválás tartóssága. A világosabb árnyalatú pigmentek gyorsabban frissítésre szorulnak.

A szemöldök tetoválás esetében technikától is függ a tartóssága.

A satírozott technikával készített szemöldök tetoválás átlagosan 2-3 évig szép.

A kézi szálas tetoválás általában 1 évig, ritkább esetben 2 évig tartós.

A szemhéj tetoválás 3-4 évig, és az ajak tetoválás szintén átlagosan 3-4 évig szép.

Ha korábban már volt herpeszed, és ajak tetoválást szeretnél, csak gyógyszeres kezelés mellett végezhető el a tetoválás.

A házi orvos által felírt Telviran 400 mg tablettát kell tetoválás előtt 3-4 nappal elkezdeni szedni. Így biztonsággal elvégezhető a tetoválás.

Képek a sminktetoválásról

Kérj időpontot most!

IDŐPONT FOGLALÁS

Bejelentkezés telefonon keresztül: +36702337083 Címünk: Budapest, Októberhuszonharmadika utca 5. Kérjük, hogy a kezelésekre érkezz pontosan. Szalonunk kihasználja teljes kapacitását, így a nem pontosan érkező vendégeket nem tudjuk fogadni. Időpont lemondás minimum 24 órával a lefoglalt időpont előtt lehetséges, le nem mondott időpont esetén a kezelést felhasználtnak tekintjük! Kontraindikációk Kérjük Önöket, hogy amennyiben olyan kezelésre érkeznek amelynek vannak kontraindikációi vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjanak honlapunkról vagy személyesen telefonon!