MayflyBeauty Szépségszalon

Szőrtelenítés cukorpasztával

A MAYFLY SZÉPSÉGSZALONBAN

Új gyantázási eljárás

Kiküszöböli a kellemetlenségeket

A gyantázásos szőrtelenítés a szépségápolás talán legfájdalmasabb része. A gyanta nemcsak forró, éget, hanem erős bõrirritációja miatt a bõr gyakran kipattogzik, esetenként vérzik is. Különösen kell vigyázni olyan helyen, ami nagyon szem előtt van – például az ajkak fölötti területen, a bajuszvonal esetében. Az új gyantázási eljárás, melyet cukorpasztának hívnak, mindezeket a kellemetlenségeket kiküszöböli. A cukorpaszta egy speciális természetes alapanyagú massza, melynek – mint a neve is mondja – lényeges összetevő eleme a cukor. Majd hintőport alkalmaznak, ezután jön maga a tépés.

A hagyományos gyantát a szőr növési irányába kenjük fel, míg a tépés ezzel ellentétes irányú. A cukorpasztát a szőr növekedési irányával ellentétesen kenjük fel, mintegy belepasszírozzuk a pórusokba. Ezt a finomabb szerkezetű anyag teszi lehetővé, mely a pórusokban egész mélyre eljut, így a szőrt mélyebbről képes kitépni. A tépés a növekedési iránnyal megegyezően történik, így kisebb a bőr irritációja, nem vérzik, nem pattogzik ki, a szőr sem törik, mindezekből fakadóan jóval kevesebb fájdalommal jár. További előnye az új anyagnak, hogy többször is visszatérhetünk ugyanarra a felületre egymás után, míg ez a hagyományos gyantával nagy fájdalommal járt.

A cukorpaszta 25-26 fokon kiválóan kenhető, ezért a bőrt nem égeti. A cukor vízzel oldható, így az esetlegesen a bőrre ragadt pasztadarabkákat könnyűszerrel, vízzel eltávolíthatjuk. A pasztát pusztakézzel vagy gumikesztyűben keni fel a kozmetikus, így sokkal pontosabban juttatja a bőrfelszínre, mint a hagyományos gyantát. A műveletet egy tisztító- és hidratáló folyadék zárja.

Kérj időpontot most!

IDŐPONT FOGLALÁS

Bejelentkezés telefonon keresztül: +36304599511 +36702337083

Címünk: Budapest, Októberhuszonharmadika utca 5.

Kérjük, hogy a kezelésekre érkezz pontosan. Szalonunk kihasználja teljes kapacitását, így a nem pontosan érkező vendégeket nem tudjuk fogadni.

Időpont lemondás minimum 24 órával a lefoglalt időpont előtt lehetséges, le nem mondott időpont esetén a kezelést felhasználtnak tekintjük!

Kontraindikációk Kérjük Önöket, hogy amennyiben olyan kezelésre érkeznek amelynek vannak kontraindikációi vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjanak honlapunkról vagy személyesen telefonon!